Reparaties
 • Reparatie van Machines en Aanhangwagens.

  Zowel voor onderhoud als reparatie kunt u met uw aanhangwagen of machine bij Opheij terecht.

 • Onderhoud van de aanhangwagen of machine.

  Als aanhanger specialist zijn wij uitgerust om naast periodiek onderhoud ook grote of kleine reparaties aan uw aanhanger of machine uit te voeren. Bij kleine reparaties en onderhoud kan u meestal uw aanhangwagen of machine dezelfde dag weer ophalen. Bij grotere reparaties of onvoorziene mankementen kan het langer duren. Tegen een geringe vergoeding kunt u, indien beschikbaar,dan een aanhangwagen of machine van ons gebruiken. Een onderhoudsbeurt wordt vooraf met u doorgesproken en daar krijgt u dus ook vooraf een prijsopgave voor.

 • Bewegende delen van de aanhangwagen.

  Wij controleren alle draaiende delen en aan slijtage onderhevige onderdelen. Dat zijn de remtrommels, banden, torsieas, oplooprem, breekkabel, neuswiel, schokbrekers, uitdraaipoten en de naven. Deze worden gecontroleerd, gesmeerd waar nodig en eventueel bijgesteld. Daarnaast worden de sluitingen van de aanhangwagen gecontroleerd. En wordt een visuele inspectie gedaan van het onderstel en chassis.

 • Verlichting van de aanhangwagen.

  De remlichten, achterlichten, mistachterlicht,achteruitrijverlichting, breedtelampjes en zijmarkering wordt gecontroleerd en waar nodig en binnen budget worden lampjes, verlichtingsglaasjes en of complete verlichtingsunits direkt vervangen. De verlichtingskabel wordt visueel gecontroleerd op doorslijten en de stekker wordt gecontroleerd en ingespoten met een vocht en corrosiewerend middel.

 • Technisch rapport.

  De uitgevoerde werkzaamheden en de inspectie van de aanhangwagen of machine wordt weergegeven in een technisch rapport.

Aanhangwagen reparaties

 • Altijd prijsopgave vooraf.

  Wanneer u uw aanhangwagen of machine voor reparatie aanbiedt, krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Daarnaast zullen wij u altijd informeren wanneer de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw aanhangwagen of de machine. Bij onvoorziene kosten, hoger dan € 75,=, worden de reparatiewerkzaamheden stopgezet en wordt u eerst een nieuwe prijsopgave gedaan en toestemming gevraagd door te gaan met de reparatie.

 • Merken aanhangwagens en machines.

  Wij repareren aanhangwagens van Anssems, Eduard, Hapert, Saris, Sallas, Kalf, Powertrailer, Daxara, Humbaur, IZI-Trailer, Pega, maar ook eigenbouw of merken die hierboven niet staan. En repareren machines van Hitachti, Maktia, Hilti, Metabo, Bosch en ook andere merken. Waar mogelijk gebruiken wij altijd originele onderdelen. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur waarop de werkzaamheden en vervangen onderdelen duidelijk omschreven zijn.

 • Aanhanger en Machine onderdelen.

  Naast reparatie kunt u ook bij ons terecht voor aanhanger en machine onderdelen. Veel onderdelen voor uw aanhanger of machine hebben wij op voorraad liggen. Voor specifieke onderdelen is het mogelijk dat wij deze moeten bestellen. U kunt de onderdelen bij ons op komen halen, maar wij kunnen deze ook opsturen, kleinere onderdelen als pakketpost, en grotere onderdelen via een distributeur.